SIMPEL&klein
kleertjes & kadootjes voor de kleintjes

Het gezicht achter SIMPEL&klein

Altijd leuk om te weten wie er achter een bedrijfje zit toch?!

Nou, dit ben ik! Dorenda van Liempd, 32 jaar oud. Mama van Ties en verloofd met de allerliefste man, Mario. Samen met zijn 2 kinderen vormen wij een prachtig gezin van 5:) Sinds juli 2017 woon ik in Kaatsheuvel, Ik hoor je denken, ja daar bij de Efteling inderdaad ;) Volgend jaar juni zullen wij elkaar het ja-woord geven en mag ik me officieel -vrouw van- noemen !

SIMPEL&klein is eigenlijk ontstaan vanuit één van mijn hobby's; lekker creatief bezig zijn. Toen mijn zoontje nog een stukje kleiner was, vond ik het geweldig om van alles voor hem te ontwerpen en maken. Al snel kreeg ik veel enthousiaste reacties en besloot ik er wat meer mee te gaan doen. En zo werd mijn droom werkelijkheid en schreef ik op 1 september 2017 SIMPEL&klein in bij de Kamer van Koophandel.

Naast alle leuke dingen die ik voor SIMPEL&klein mag maken, werk ik ook nog 3 dagen op een basisschoo.l Begonnen als juf, zijn mijn taken verschoven naar het coachen van studenten, met name van diverse PABO's en houd ik me bezig met allerlei directietaken om de directeur van onze school te ondersteunen. Ook dit is super leuk en gevarieerd. 

Verder ben ik gek op sporten, vooral als er wat te winnen (of verliezen) valt en het liefst in teamverband. Ook hecht ik heel veel waarde aan mooie momenten met familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om tijd met hen door te brengen, net zoals
                                                                            met mijn gezinnetje natuurlijk.

Hopelijk hebben jullie een beetje een beeld van mij gekregen en vond je het de moeite waard om mijn verhaaltje te lezen ;)